ПРАТИТЕ НАС:

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС: 021 489 37 00

Градоначелник одржао радни састанак са директором Гаранцијског фонда АП Војводине – следи драстично проширивање досадашње сарадње

02. август 2023. 11:49:00
Градоначелник Симо Салапура, заједно са помоћницом Цицом Вучковић, одржао је данас састанак са директором Гаранцијског фонда Аутономне покрајине Војводине, Ђорђем Раковићем и његовом сарадницом, помоћницом директора Снежаном Брусин.
Раковић је истакао да су током данашњег радног састанка договорени заједнички циљеви и заједничка сарадња која ће у наредном периоду допринети томе да ће предузетници са територији нашег града имати низ пословних бенефита по питању издавања гаранција за кредитирање инвестиција у привреди и пољопривреди.
– Сарадња је између Фонда и града Зрењанина постојала је и раније, али ово, о чему сада договарамо, јесте драстично проширивање те сарадње, а то ће се у најскоријем периоду и видети – казао је још Раковић.
Иначе, Гаранцијски фонд АП Војводине основан је са задатком да олакша приступ финансијском тржишту и обезбеди повољније услове кредитирања од оних које нуде банке, а тај задатак Фонд реализује кроз своју основну делатност, издавање гаранција банкама као средство обезбеђења уредног враћања банкарских кредита.

извор zrenjanin.rs

2023-11-28T14:02:55+00:00

Title

Go to Top