4. Дан воћара и виноградара

24. мај 2023. године
Велика сала Конгресног центра Новосадског сајма
Привредна комора Војводине, Пољопривредни факултет универзитета у Новом Саду, Новосадски сајам и Гаранцијски фонд АП Војводине у оквиру 90. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, организовали су 4. ДАН ВОЋАРА И ВИНОГРАДАРА у Великој сали Конгресног центра Новосадског сајма.
Снежана Брусин, помоћник директора Гаранцијског фонда АП Војводине је у уводном делу поздравила све присутне и истакла задовољство учешћем у организацији оваквог скупа. Нагласила је да је институција коју представља, годинама уназад учесник Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду и да користи сваку прилику да престави своје Конкурсе и могућности за повољније финансирање пољопривредних произвођача, па тако и воћара и виноградара.
Такође, осврнула се и на побољшане услове издавања гаранција које је у сарадњи са пословним банкама Гаранцијски фонд обезбедио у преотеклом периоду.
На крају свог обраћања, позвала је све заинтересоване пољопривреднике да посете штанд Гаранцијског фонда у оквиру заједничког штанда Владе Војводине како би добили све неопходне информације о могућностима за аплицирање.

ПОСЛЕДЊЕ ВЕСТИ

2023-05-24T12:10:14+00:00

Title

Go to Top