Гаранцијски фонд на Данима вина у Ривици

РИВИЦА – 19.06.2021.
У суботу 19. јуна у Ривици (општина Ириг) одржавани су јубиларни, 20-ти Дани вина. У питању је туристичко-привредна манифестација такмичарског карактера, захваљујући којој је у поменутом селу реализовано највише инфраструктурних пројеката у том крају, те Ривица поносно носи титулу најбољег села у Србији, коју додељује Културно просветна заједница Србије.
Своје производе је представило посетиоцима више од 50 излагача.Важно је нагласити да је ово специфична манифестација по томе што су храна и вино бесплатни за све посетиоце. Довољна је само добра воља и расположено друштво за загарантован провод у фрушкогорској престоници вина. Стога не чуди податак да сваке године ову манифестацију посети чак 5.000 људи из земље и иностранства.
Организатори манифестације су Завичајно друштво „Фрушкогорје“ из Ривице, Месна заједница Ривица и општина Ириг, а суорганизатори су Агенција за рурални развој града Сремска Митровица и Гаранцијски фонд Аутономне Покрајине Војводине.
Покровитељи манифестације су Покрајински секретаријат за привреду и туризам, као и Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

ПОСЛЕДЊЕ ВЕСТИ

2022-04-13T07:36:37+00:00

Title

Go to Top