ПРАТИТЕ НАС:

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС: 021 489 37 00

Гаранцијски фонд АПВ на првом онлајн Сајму предузетништва

Покрајински секретаријат за привреду и туризам АПВ у сарадњи са Новосадским сајмом, организовао је први онлајн Сајам предузетништва Војводине, 22. и 23. априла, који је реализован на платформи Новосадског сајма – ExpoOnline.rs.
Наиме, организатори овог догађаја су препознали потребе предузетника Војводине и заједнички креирали догађај намењен микро, малим и средњим предузећима, са циљем да се у виртуелном окружењу, предузетништво Војводине учини снажнијим и отпорнијим на бројне изазове. Такође, ово је била прилика и да се привредници повежу, међусобно упознају, размене идеје, уговоре послове и пронађу инспирацију за нове подухвате.
Другог дана Сајма посвећеног институционалним програмима, учешће је узео и Гаранцијски фонд АПВ, као покрајинска институција која већ осамнаест година омогућава лакши приступ финансијском тржишту предузетницима, микро, малим и средњим предузећима. Гаранцијски фонд свој гарантни потенцијал усмерава ка оним будућим клијентима који имају потенцијал за успостављање или развој свог пословања, а из било ког разлога нису тренутно у позицији да самостално аплицирају код пословних банака.
Свим учесницима Сајма су представљени актуелни конкурси Фонда, односно гарантне линије за које је могуће аплицирати, услови које заинтересовани предузетници и привредници морају да испуне да би Гаранцијски фонд издао гаранцију клијенту.

2022-04-15T12:01:19+00:00

Title

Go to Top