ПРАТИТЕ НАС:

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС: 021 489 37 00

У просторијама Привредне коморе Војводине одржан је састанак

Нови Сад, 26. фебруар 2021. – У просторијама Привредне коморе Војводине одржан је састанак поводом формирања Секторске групе за привреду и пољопривреду, са акцентом на производњу хране, а на иницијативу Фонда „Европски послови“ АП Војводине. Циљ сусрета јесте размена информација од значаја између институција са територије АП Војводине, као и успешног повлачења средстава Европске уније која су доступна Републици Србији, односно АП Војводини, на прагу новог финансијског оквира који попкрива период од 2021. до 2027. године.
Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, истакао је да је формирање оваквог и сличних тела од великог значаја за институционално умрежавање, за надградњу и унапређење постојећих односа, логистике, интерактивности, те оперативности и ефикасности међу институцијама и организацијама у јавном сектору, зарад достизања заједничких циљева и целисходнијег спровођења задатака у оквиру мисије и визије сваке институције понаособ, а у заједничком оквиру деловања.
Директор Гаранцијског фонда, Ђорђе Раковић је својим учешћем на конститутивном сасатанку Секторске групе за привреду,потврдио заинтересованост Фонда за унапређењем односа са институцијама и организацијама у јавном сектору.

2022-04-15T11:46:01+00:00

Title

Go to Top