Одржан други Бизнис форуму „Мој бизнис у глобалном селу 2019“

У Ректорату Универзитета у Новом Саду, у петак, 6. децембра 2019. године, окупили су се учесници другог по реду Бизнис форума под називом „Мој бизнис у глобалном селу 2019“, у организацији Трга предузетништва, уз подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Града Новог Сада.

Форум се ове године са посебном пажњом посветио друштвено-одговорном пословању и емпатији у пословању и руковођењу..

Директор Гаранцијског фонда АП Војводине Ђорђе Раковић, обратио се учесницима на једном од најквалитетнијих пословно-едукативних догађаја у 2019. Години. Директор Ђорђе Раковић истакао је да је на релевантним институцијама да саслушају привреду на оваквим и сличним скуповима, како би се креирао модел подстицаја и друге мере подршке пословању.

Учесници Бизнис форума долазе из сектора малог и средњег бизниса, којима су релевантне информације, знања и вештине данас пренели врхунски стручњаци, светски признати експерти из области економије и иновативне пословне политике. Сам Форум је едукација о фазама пословања, почев од дефинисања пословне идеје, развоја, финансирања, важности умрежавања, брендирања производа, услуга, све до маркетинга.

Према речима организатора, циљ оваквог концепта рада и организовања скупова је пружање подршке предузетницима у виду квалитетних и адекватних едукација о различитим фазама развоја послова, како би предузетници лакше превазишли проблеме и баријере у току сопственог развојног пута, од идеје до реализације.

ПОСЛЕДЊЕ ВЕСТИ

2019-12-10T15:35:49+00:00