Мировић, Радојевић, Раковић … у обиласку Сајма пољопривреде

Председник Покрајинске владе Игор Мировић изјавио је на 86. Mеђународном сајму пољопривреде у Новом Саду да је Покрајинска влада бројним подстицајним програмима значајно унапредила област аграра.

-Спроводимо нове мере аграрне политике, које су више усмерене на мала и средња предузећа као и на пољопривредна газдинства. То су мере које нисмо имали пре 2016. године, а које постају пракаса Покрајинске владе на чијем сам челу. То је пре свега, наша обавеза према пољопривредницима и наша развојна шанса, нагласио је председник Мировић.

Он је у пратњи покрајинског секретара за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вука Радојевић, директора Гаранцијског фонда АП Војводине Ђорђа Раковића и других сарадника, обишаo штандове у Хали Мастер, у којој се представља и Покрајинска владе. Приликом обиласка 86. Међународног пољопривредног сајма, амбасадор Републике Туниса Сејф Алах Реџиб уручио је председнику Мировићу „Дрво маслине“ као симбол мира и просперитета, за допринос развоју сарадње између АП Војводине и Републике Тунис.

ПОСЛЕДЊЕ ВЕСТИ

2019-05-19T09:20:16+00:00